Setmana Santa

El Mijac de Crist Rei passeja la Pasqua pels carrers de Manresa

Les Caramelles també es podran veure aquest diumenge al matí

per Àlex Gómez Ribera, Manresa | 1 d'abril de 2018 a les 00:34 |
Noies i nois del Mijac de Crist Rei cantant caramelles | Àlex Gómez Ribera
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La tristesa i recolliment de les tradicions dels primers dies de la Setmana de Santa dona pas a l'alegria de les tradicions de la Pasqua Florida, el símbol principal d'aquesta celebració són les Caramelles i el Bages és, en aquest sentit, una plaça forta. Manresa no n'és una excepció i aquest dissabte a la tarda la ciutat ja ha pogut gaudir de les Caramelles organitzades pel Mijac de Crist Rei. El grup, format per infants i joves de diferents edats, ha portat les seves cançons corals i els balls de bastons per diversos punts del centre urbà, ha començat a la plaça Major i, tot passant per la plaça Gispert i el Passeig Pere III, ha arribat fins a la plaça de Crist Rei. Allà tots els participants han aprofitat les escalinates de l'església per poder mostrar amb més bona perspectiva tot el repertori assajat per la Pasqua d'enguany.

Les Caramelles de Pasqua era previst que es repetissin, aquest dissabte a la nit, a l'interior de l'església de Crist Rei i aquest diumenge de Pasqua, al llarg del matí, es tornaran a fer veure pels carrers més cèntrics de Manresa. El recorregut es previst que comenci a l la Residència de Sant Andreu les 11.00h  i continuï cap a la plaça Major, a les 11.30h, plaça Sant Domènec, a les 12.00h, i la plaça de Crist Rei, a les 13.00h, en aquest espai es farà la darrera tanda de cantades i balls de bastons de les Caramelles d'enguany. Els membres de les Caramelles, com és habitual, recullen donatius entre el públic assistent per destinar-los a finalitats benèfiques, aquest any l'entitat de destí dels fons recollits és la ONG Proactiva Open Arms.

 

També hauries de llegir
Fa 2691 setmanes

Caramelles de Crist Rei a Manresa, 2018

Participació