Els Mossos s'atancen sobre l'exalcalde de Castellnou pel tema dels arxius i els discs durs

Dos agents s'han adreçat a l'habitatge de Francesc Martínez per lliurar-li una citació | L'exbatlle va intentar, sense èxit, tornar els arxius dimecres després que NacióManresa fes pública la notícia

Francesc Martínez, durant el seu comiat, pràcticament sol en el ple
Francesc Martínez, durant el seu comiat, pràcticament sol en el ple | Pere Fontanals
29 de març del 2018
Actualitzat a les 22:46h
Dos agents dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat aquest dijous a la tarda al domicili de l'exalcalde de Castellnou per lliurar-li una citació arran de les denúncies per haver-se emportat a casa seva més de cent arxius municipals i haver intentat esborrar els discs durs del sistema informàtic de l'Ajuntament.

La citació s'ha accelerat tenint en compte que dimecres, l'endemà que presentés la seva dimissió i renunciés, també, a l'acta de regidor, va intentar, sense èxit, que un operari municipal tornés els arxius de casa seva de nou, a l'Ajuntament, fet que va ser denunciat pel mateix consistori davant dels Mossos d'Esquadra. El dia abans NacióManresa va fer públic el cas.

Cal tenir en compte que els dos caps de setmana anteriors a la seva dimisió, Martínez es va apropiar de més de cent arxivadors que es va endur a casa, i va intentar esborrar els discs durs del sistema informàtic municipal. Un tècnic del Consell Comarcal els va poder recuperar gràcies a les còpies de seguretat.