Súria programa una nova edició dels Tallers de la Memòria per a gent gran

Tindran lloc durant els mesos d'abril i maig

Redacció
29 de març del 2018
Actualitzat a les 17:27h
L'Ajuntament de Súria ha organitzat una nova edició dels Tallers de la Memòria per a la gent gran, entre els mesos d'abril i maig. Es tracta d'una activitat gratuïta adreçada a persones de 65 anys o més que vulguin enfortir els mecanismes de la concentració, la retenció i el record a través d'exercicis pràctics en grup. 

Se'n programaran dos, que tindran lloc al Casal de Joves. El primer es durà a terme els dimarts i dijous 17, 19, 24 i 26 d'abril, i el dijous 3 de maig. El segon, els dimarts i els dijous 8, 10, 15, 17, 22, 24 i 29 de maig. Les sessions de tots dos tallers es faran de dos quarts d'onze del matí a les dotze del migdia. 

Els Tallers de la Memòria són una de les activitats que l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Súria organitza al llarg de l'any per a la gent gran de la vila. Per participar-hi, no s'han de patir problemes cognitius que estiguin causats per patologies o lesions cerebrals específiques. També cal assumir el compromís de participar a totes les sessions, a més de fer alguns exercicis a casa. 

El nombre de participants estarà comprès entre vuit i dotze persones. Les places són limitades i les inscripcions es poden presentar a les dependències de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d'atenció al públic.
Arxivat a