Semen Cardona consolida la seva expansió a Espanya amb un nou CIA a Segòvia

El nou CIA de Semen Cardona es troba en una zona rural aïllada d'explotacions ramaderes
El nou CIA de Semen Cardona es troba en una zona rural aïllada d'explotacions ramaderes | SC
Redacció
29 de març del 2018
Actualitzat a les 17:12h
L'empresa bagenca Semen Cardona consolida el seu creixement en el mercat espanyol amb un nou centre d'inseminació artificial (CIA) d'alt rendiment a 40 quilòmetres de Segòvia, en una zona rural aïllada d'explotacions ramaderes. El centre acollirà 300 sementals distribuïts en tres unitats totalment independents i amb mesures d'alta bioseguretat d'última generació.

El nou centre ocuparà una infraestructura iniciada fa una dècada per una de les principals indústries del sector castellano-lleonès, que va avortar la construcció. Semen Cardona n'ha adquirit l'immoble i d'aquí poques setmanes iniciarà les obres del que vol convertir-se en un dels CIA "amb més bioseguretat i més modern d'Espanya", asseguren des de l'empresa.

Des de Semen Cardona, a més, es congratulen del "gran creixement" que està tenint el negoci a Castella i Lleó, tot manifestant que han signat un acord amb Prosepor "per a la gestió integral d'un altre centre a la província de Segòvia, més petit i ja en funcionament", que acollirà una cinquantena de sementals i que, igual que el primer centre, serà "remodelat i modernitzat".

El nou CIA segovià, que entrarà en funcionament a finals d'estiu i estarà a ple rendiment a la tardor d'aquest mateix any, començarà a operar juntament amb un altre dels grans centres d'alt rendiment genètic de Semen Cardona: el de Tarazona (Saragossa), que compta amb 300 verros.
Arxivat a