Ignasi Cebrian presentarà al Peguera el seu llibre sobre l'Anella Verda de Manresa

Ho farà el dimecres 11 d'abril a dos quarts de vuit del vespre

per Redacció , Manresa, 29 de març de 2018 a les 12:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El biòleg, professor, ecologista i fotògraf de natura Ignasi Cebrian presentarà, a la sala d'actes de l'institut Lluís de Peguera, el seu llibre L'Anella Verda de Manresa. 40 retrats d'un patrimoni mediambiental, que versa sobre els espais que envolten la trama urbana de la capital del Bages i que la relliguen amb les poblacions del pla de Bages.

Ho farà el proper dimecres, 11 d'abril, a dos quarts de vuit del vespre, envoltat d'amics i companys d'ofici, ja que actualment Cebrian treballa de professor de biologia i geologia al Peguera.


A L'Anella Verda de Manresa. 40 retrats d'un patrimoni mediambiental, el lector hi trobarà un seguit d'escrits i fotografies que aporten una pinzellada sobre algunes singularitats d'aquest entorn natural -agrícola o més urbanitzat- com és la seva vegetació, espècies animals, apunts geològics, clima, ciutats i població. Es tracta d'una publicació que pretén fer reflexionar sobre temes de medi ambient globals a partir de la realitat local.

 

Participació