Àneu Ferrer, del CN Minorisa, doble finalista al campionat estatal de natació infantil d'hivern

Ferrer va superar les seves millors marques personals en les dues proves que disputava | CN Minorisa
29 de març del 2018
Actualitzat a les 12:04h
Molt bons resultats per part de la nedadora berguedana Àneu Ferrer en el 38è Campionat d'Espanya Infantil d'Hivern celebrat Pontevedra (Galícia) del 25 al 28 de març. La del CN Minorisa va superar les seves millors marques personals en les dues proves que va disputar: els 200 metres Esquena i els 100 metres Papallona.

La jove esportista, entrenada per Genís Rico, va aconseguir classificar-se per les dues finals, una fita ben lloable, tenint en compte la seva marca d'inscripció i el rànquing dels altres nedadors abans de l'encontre. A més, en els 200 metres Esquena no només va aconseguir un lloc a la final, sinó que va ostentar una gens menyspreable cinquena posició, amb una marca de 2.23.77. Pel que fa a la prova dels 100 metres Papallona, va assolir-ne la novena posició, aturant el cronòmetre a 1.06.24.