El sopar «Un somni a taula» en benefici de l'Hospital d'Oncologia tindrà més de 700 comensals

La iniciativa, impulsada pel Rotary Club de Manresa-Bages, tindrà lloc el divendres 6 d'abril al Pavelló de l'Escola Joviat que ha tancat inscripcions amb un ple absolut

Redacció
29 de març del 2018
Actualitzat a les 11:06h
La convocatòria del Rotary Club de Manresa-Bages per ajudar a recaptar fons per a l'Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia ha estat un èxit rotund. Més de 700 persones s'han inscrit al sopar benèfic del proper divendres 6 d'abril al Pavelló de l'Escola Joviat, que aquest dijous ha tancat inscripcions amb un ple absolut.

La vetllada, anomenada Un somni a taula, comptarà amb una àmplia representació del teixit econòmic i social del territori i contribuirà a la campanya de mecenatge que lidera la Fundació Althaia per ajudar a fer realitat el nou equipament que posarà especial èmfasi en la qualitat tècnica i humana dels professionals del centre sanitari per donar seguretat, tranquil·litat, confiança i esperança a les persones malaltes i les seves famílies.

El sopar compta amb la col·laboració de la Fundació Joviat i de Nandu Jubany, un dels cuiners catalans del moment, que assumeix l'elaboració del sopar de manera desinteressada. L'àpat començarà a dos quarts de nou del vespre i tindrà lloc a l'Escola Joviat de Manresa.

Encara s'hi per col·laborar

Totes les persones que vulguin fer la seva aportació i col·laborar amb el projecte, tot i no poder assistir al sopar, poden fer el seu donatiu a partir de la creació d'una fila 0 a través d'aquest enllaç.