Un nou paquet turístic unirà espiritualitat, enoturisme, gastronomia i patrimoni al Bages

Impulsat pel Geoparc i amb el suport de Montserrat i Bages Terra de Vins, la proposta s'oferirà els caps de setmana del 7-8 d'abril; 19-20 de maig, i 16-17 de juny

El portal web Bagesterradevins ja té activada aquesta oferta turística
El portal web Bagesterradevins ja té activada aquesta oferta turística
Redacció
28 de març del 2018
Actualitzat a la 13:40h
Una escapada de dos dies per conèixer una muntanya màgica i descobrir una gran terra de vins. Així es presenta el producte turístic El vi del Geoparc, una proposta que neix fruit d'un nou acord público-privat per continuar potenciant els atractius, contrastos i riqueses del territori.

D'aquesta manera, amb la implicació de Bages Terra de Vins i Montserrat, l'agent turístic més important de la demarcació i un dels més rellevants de Catalunya, el Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central, continua teixint la seva xarxa de col·laboració per a la promoció turística amb l'objectiu d'esdevenir una destinació de referència,.
 
El conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages i president del Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central, Josep Canals, manifesta que "aquesta important col·laboració entre administració i empreses privades reforça la nostra idea de promocionar el territori conjuntament amb una estratègia compartida", tot posant de manifest que "volem configurar una oferta integral, en el nostre cas amb un relat del mar interior de fa milions d'anys avalat amb el segell UNESCO".

Una proposta per a tots els sentits

Fent un repàs per la història vitivinícola del territori i de Montserrat, aquest paquet turístic proposa una ruta guiada per les tines de pedra seca, incloent-hi un tast de vins de la DO Pla de Bages i productes singulars en plena natura.
 
Posteriorment, es fa parada a Mura, un poble situat en el conglomerat muntanyós de Sant Llorenç del Munt i l'Obac que conserva un gran encant medieval. Un cop allà, els visitants podran gaudir de la gastronomia local, i també d'una visita al Molí del Mig i un celler de la DO Pla de Bages. Després de fer nit a l'Hotel Abat Cisneros de Montserrat, les persones que adquireixin aquest producte turístic podran explorar Montserrat amb una visita molt completa. Per a conèixer tots els detalls de la proposta El vi del Geoparc, podeu consultar aquest enllaç.
 
De moment, tot i que es vol perllongar-ho en el temps, les dates previstes en què s'oferirà aquest nou producte turístic seran els caps de setmana del 7-8 d'abril, 19-20 de maig i 16-17 de juny. En aquest sentit, Canals expressa que "des del Geoparc continuarem treballant activament per explorar noves fórmules que permetin potenciar el turisme d’experiències".