L'Oficina Jove organitza tres tallers gratuïts per a joves de 14 a 25 anys durant el mes d'abril

Es desenvoluparan a La Kampana i a l'Espai Jove Joan Amades

Redacció
28 de març del 2018
Actualitzat a la 13:19h
Dos dels eixos principals que es treballen des de la Xarxa Nacional d'Emancipació juvenil de la Generalitat de Catalunya són l'educació i el treball. És per aquest motiu que al llarg de l'any, l'Oficina Jove del Bages porta a terme diverses accions per facilitar informació i recursos al jovent en aquests àmbits.

Per tal de reforçar accions ja consolidades -com l'Assessoria d'Educació i el Servei de Garantia juvenil- l'Oficina Jove proposa tres tallers orientats a nois i noies d'entre 14 i 25 anys, que es desenvoluparan als dos equipaments juvenils de referència de la ciutat: La Kampana i l'Espai Jove Joan Amades.

Tallers i inscripcions

Taller de currículum vitae

Tindrà lloc el dimecres, 4 d'abril, de dos quarts de sis a set de la tarda. Es durà a terme al Casal de Joves La Kampana i s'ensenyarà a adaptar el currículum en funció a una oferta de feina concreta, així com també es remarcarà la importància d'afegir una presentació adjunta a la candidatura.

Què són les competències i quines són les meves?

El curs mostrarà com analitzar les competències més demanades actualment al mercat de treball amb la voluntat de donar eines als joves per a saber reconèixer les pròpies. Tindrà lloc el dijous, 5 d'abril, de sis de la tarda a vuit del vespre i es durà a terme al Casal de Joves La Kampana.

Com? on? i quan? Ens posem a estudiar?

Es durà a terme a l'Espai de Joves Joan Amades i tindrà l'objectiu d'ajudar els participants a planificar millor el temps d'estudi, així com també fer-los coneixedors d'algunes tècniques per preparar els exàmens. Tindrà lloc el dijous 19 d'abril de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre.

Les inscripcions per prendre part en qualsevol dels tres tallers es poden formalitzar anant presencialment a l'Oficina Jove del Bages (carrer Sant Blai, 14); enviant un correu electrònic a bages@oficinajove.cat o trucant al 93 877 13 60.