Josep Solé liderarà el PDECat a Santpedor

Josep Solé, al mig, acompanyat d'altres membres de la llista que conformen la candidatura
Josep Solé, al mig, acompanyat d'altres membres de la llista que conformen la candidatura | PDECat
Redacció
28 de març del 2018
Actualitzat a la 13:06h
Aquest dimarts, 27 de març, va tenir lloc la primera assemblea del PDECat al municipi de Santpedor. Des dels inicis de la creació del partit a la comarca s'han fet diferents trobades amb l'objectiu de configurar els seus equips locals, sent la de Santpedor una de les darreres que faltaven per assolir la totalitat dels municipis del Bages. 

Com en les altres assemblees de constitució dels equips, els punts principals de l'ordre del dia van ser la presentació i votació de l'única candidatura que es presentava a dirigir l'equip local del nou partit al municipi. L'obertura i presentació de l'acte va anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, intervingué el regidor, Antoni Puiggròs, que va fer un balanç de la feina feta en el darrer comitè local de Santpedor. 

Josep Solé, candidat a presidir la nova direcció executiva local, va ser l'encarregat d'explicar els objectius del nou equip i de presentar tots els membres de la candidatura. Solé, casat i amb tres filles, és enginyer tècnic industrial. Els altres membres de la llista que l'acompanyen són: Roser Llobera Polo, Montse Claret Tàpias, Sergi de Raat Claret, Lluís Torroella i Antoni Puiggròs Colldeforn. 

Finalment, es va dur a terme la votació de la llista entre tots els associats de la formació al municipi, que hi van donar suport amb el 100% dels vots a favor. El nou president va agrair la confiança dipositada, tant a ell com al seu equip, comprometent-se a treballar pel partit, pel municipi, per la comarca i pel país amb "rigor i responsabilitat".
Arxivat a