Dues batxilleres del Lacetània viatgen a Polònia pel projecte Erasmus+ sobre exclusió social

Acompanyades de dos professors, les estudiants es trobaran amb alumnes de centres alemanys, danesos, grecs, italians i polonesos

Redacció
28 de març del 2018
Actualitzat a les 12:37h
Dues alumnes de batxillerat de l'institut Lacetània, acompanyades de dos professors del centre, han viatjat fins a la ciutat de Lublin, a Polònia, per participar a la trobada transnacional del projecte Erasmus+ "Social Europe 2020: combating social exclusion and poverty in the European Union" (en català, "L'Europa Social del 2020: combatent l'exclusió i la pobresa a la Unió Europea"), una iniciativa coordinada per l'institut manresà i on hi participen centres d'Alemanya, Dinamarca, Grècia, Itàlia i Polònia.

Aquesta ha estat la tercera trobada d'aquest projecte, que es va començar a treballar la tardor passada, i que va iniciar-se a la capital del Bages. El segon encontre es va fer el mes de gener a la ciutat alemanya de Göppingen i també van assistir-hi dos alumnes i dos professors de cadascun dels centres participants. La propera trobada se celebrarà a Grècia el proper mes de setembre.

El projecte "Social Europe 2020: combating social exclusion and poverty in the European Union" s'adreça a alumnes de batxillerat social i humanístic. L'objectiu és analitzar el problema de l'exclusió social a la Unió Europea i les polítiques i accions dels països i les regions implicades per tal de reduir la pobresa i assolir els objectius marcats per la Comissió Europea de cara a l'any 2020.
 

Les dues alumnes de batxillerat del Lacetània, acompanyades dels dos professors, a Polònia Foto: Lacetània