La Creueta de Navarcles celebrarà 5 anys amb un escape room a l'Auditori Agustí Soler i Mas

Tindrà lloc el diumenge 8 d'abril i hi podran participar grups d'entre 5 i 10 persones

Redacció
28 de març del 2018
Actualitzat a les 12:05h
El 21 d'abril de l'any 2013 s'inaugurava, a Navarcles, el Centre Cultural La Creueta, un equipament de tres plantes que concentra gran part de les iniciatives culturals que es programen des d'aquest municipi bagenc. Actualment l'espai conté l'Escola de Música, el Teatre Auditori Agustí Soler i Mas, la Biblioteca Sant Valentí i un hotel d'entitats.

Amb la voluntat de celebrar amb la ciutadania -navarclina i bagenca- que aquest mes d'abril ja farà cinc anys que l'equipament es va inaugurar, els de La Creueta han organitzat un escape room per la totalitat de l'edifici. L'activitat tindrà lloc el diumenge 8 d'abril i es durà a terme, ininterrompudament, de deu del matí a set de la tarda, amb la voluntat que tothom que hi vulgui participar, pugui fer-ho.

L'escape room, pels organitzadors del joc, és l'excusa perfecta per obrir la caixa dels records d'aquest projecte cultural. Es podrà dur a terme amb grups d'entre cinc i deu persones, que tindran un temps determinat per resoldre l'enigma que se'ls proposi. A cada grup se li assignarà una hora per jugar.

Malgrat que l'activitat és gratuïta, cal inscriure-s'hi prèviament enviant un correu a info@lacreueta.cat, trucant al 93 827 67 19 o anant presencialment a les taquilles del Teatre Auditori Agustí Soler i Mas de dilluns a divendres de cinc a set de la tarda. En el moment de la inscripció caldrà especificar el nombre de participants del grup així com també l'horari que els va millor per fer la prova.