Es consolida el talús de l'ermita i la casa de l'ermità de Castellet

Sant Vicenç obté una subvenció del Ministeri de Foment per rehabilitar l'ermita de Santa Maria l'any vinent en un projecte que continua cobrint les etapes previstes

Obres a Castellet
Obres a Castellet | AjSVC
Redacció
27 de març del 2018
Actualitzat a les 14:21h
La rehabilitació de Castellet continua avançant i en l'actualitat els operaris treballen per consolidar el talús de l'ermita i la casa de l'ermità. En paral·lel, es realitzen les prospeccions arqueològiques a la zona de la torre i de la pròpia casa de l'ermità. El conjunt està declarat com a bé cultural d'interès nacional i la seva rehabilitació integral va complint els passos previstos en un projecte d'alta complexitat.

Rehabilitació de l'ermita

L'Ajuntament ha obtingut una subvenció del Ministeri de Foment per executar l'any vinent l'obra de rehabilitació estructural de l'ermita de Santa Maria de Castellet. El projecte integral de rehabilitació de tot el conjunt històric continuarà els propers anys amb la rehabilitació de la casa de l'ermità i de la torre, que funcionarà com a mirador. A més, es reconstruiran els murs, es refarà el pati entre la casa i la pròpia torre i s'adequaran els accessos. El conjunt de l'actuació té un cost d'1,5 milions d'euros.