Es programen cinc sessions més del taller fotogràfic a càrrec d'Oriol Segon i Marta Garcia

La gran demanda de participació ha obligat els organitzadors a ampliar horaris

Redacció
27 de març del 2018
Actualitzat a les 12:03h
Un taller de fotografia a càrrec dels fotògrafs, Oriol Segon i Marta Garcia ha estat l'activitat estrella del darrer trimestre de l'Espai Jove Joan Amades, que ha comptat amb la participació de quinze joves d'entre 13 i 23 anys. Tots ells, durant el curs, han viscut la passió per la fotografia mitjançant dinàmiques vivencials, on han pogut observar l'entorn a través de l'objectiu de la càmera o bé de l'Smartphone.

L'activitat s'ha adaptat al moment tecnològic actual i ha aprofitat l'onada de les xarxes socials per difondre alguns dels resultats del taller en un perfil d'Instagram anomenat Construim mirades, que ha estat creat exclusivament per al desenvolupament d'aquest projecte, i on es fa una petita mostra del treball realitzat. En aquestes instantànies es poden veure algunes tècniques que s'han treballat durant el curs, com ara la perspectiva, el punt de vista, el retrat, la composició i la fotografia abstracte, entre d'altres.

ManresaJove proposa seguir amb cinc sessions més (els dimarts 3, 10, 17 i 24 d'abril i 8 de maig de cinc a set de la tarda) perquè els i les joves que ho vulguin, puguin seguir aprenent aquesta disciplina i perfeccionar la tècnica. A més, en aquesta segona part de l'activitat els participants tindran l'oportunitat de ser els autors d'un projecte fotogràfic pensat i creat pel propi grup de joves, el qual es mostrarà a tota la ciutat en el marc de la programació d'Estiu Jove 2018.

Les inscripcions per participar en el taller tenen un preu de 20 euros i ja es poden formalitzar trucant al 93 877 13 60 o visitant aquest enllaç.