Setmana Santa és sinònim de Festa de la Primavera de L'Estany

El municipi moianès donarà la benvinguda a l'estació florida amb gastronomia, música i patrimoni

Redacció
27 de març del 2018
Actualitzat a les 10:28h
Aquest divendres, 30 de març, el municipi moianès de L'Estany començarà els actes de celebració de la seva Festa de la Primavera, coincidint amb la festivitat de Setmana Santa. Ho farà amb la projecció de la pel·lícula per a públic familiar Noche en el Museu 3, que tindrà lloc al Local Social El Cine a dos quarts de cinc de la tarda.

Les propostes seguiran l'endemà, dissabte 31, amb la visita teatralitzada On és l'estany de L'Estany? Tornem al segle XVIII per explicar-vos-ho. S'iniciarà a les onze del matí des de la plaça del Monestir i anirà a càrrec de la companyia teatral Farsants Universals d'arreu i d'enlloc, coneguts especialment per les seves actuacions a la Fira de l'Aixada de Manresa. La proposta, pensada per a tots els públics, tindrà una hora de durada i serà gratuïta.

A un quart de dotze del migdia la sala polivalent de l'escola acollirà un taller de cuina sobre els aperitius primaverals més suculents. Dirigit per Conxita Molina, el curs requereix d'inscripció prèvia (938 303 000) i cal dur un davantal, un ganivet que talli, un drap de cuina i cinc tuppers.

La tarda de dissabte s'inaugurarà amb una ruta amb segway pel Rec de les Nogueres, a càrrec d'Indòmit. Començarà a les quatre de la tarda i acabarà a dos quarts de set. Paral·lelament, a les cinc de la tarda la pista esportiva acollirà una masterclass de zumba de la mà de Lourdes Baquero i Laura Portabella.

El dia clourà amb un concert del quartet Mig Quart de Segle. Compost per Xavier Colet (veu i guitarra), Oriol Colet (teclat), Joan Vilalta (bateria) Arnau Farràs (baix), la banda ofereix un repertori de pop en català amb notes de folk, indie, rumba i rock que s’articulen per crear un so vital i fresc amb ritmes intensos i harmonies vibrants. El concert començarà a dos quarts de vuit del vespre i tindrà lloc al Local Social El Cine.

Diumenge, 1 d'abril, a banda de les tradicionals caramelles i de la visita guiada que oferirà el Centre de Visitants es durà a terme el Joc del Quinto al Local Social El Cine. Començarà a les sis de la tarda.

Finalment, el dilluns 2 d'abril, tindrà lloc, a les deu del matí, el campionat de futbol en PlayStation 4 a El Cine. L'activitat està organitzada per l'Associació Cultural i Recreativa de L'Estany