El CDR proposa un nou tall de carreteres dimarts a les 7 del matí i cada dues hores

El comitè fa una crida a anar al Parc de l'Agulla des d'on es coordinarà l'acció amb la que pretén aturar el país

26 de març del 2018
Actualitzat el 27 de març a les 8:40h
Tall de la C-16 aquest diumenge a Sallent
Tall de la C-16 aquest diumenge a Sallent | Pere Fontanals
El Comitè en Defensa de la República (CDR) torna a convocar talls de carretera aquest dimarts a partir de les 7 del matí i cada dues hores. El CDR convoca al Parc de l'Agulla i fa una crida a assistir-hi cada dues hores a aquells que no els vagi bé tant d'hora. Hi haurà convocatòria a les 9, a les 11, a la 1, a les 3 i a les 5 de la tarda... sempre al Parc de l'Agulla. En el Parc de l'Agulla cada dues hores hi haurà algú que donarà indicacions als vehicles que vagin arribant. La intenció és "aturar el país" durant tota la jornada.

Amb aquesta acció el CDR vol refermar la seva voluntat d'aturar el país tal i com va aconseguir el passat diumenge a la tarda, però en aquesta ocasió es pretén fer-la durar tot el dia, pel que s'adivina en les convocatòries. Diumenge es va fer el tall a la C-16 i a la C-25, o el que és el mateix, a l'Eix del Llobregat i a l'Eix Transversal. En aquesta ocasió no han avançat on pensen portar-la a terme.

El CDR aconsella a qui vulgui participar en l'acció que vagi seguint les novetats per les xarxes. La previsió és que l'acció duri 24 hores. Es recomana portar el dipòsit del cotxe ple, armilla refractant, calçat esportiu, llum frontal i menjar per diversos àpats i aigua.