Ignasi Cebrian publica 40 retrats de l'Anella Verda

Paisatge de l'Anella Verda de Manresa
Paisatge de l'Anella Verda de Manresa | Meandre
Redacció
26 de març del 2018
Actualitzat a les 17:16h
Cossetània Edicions acaba de publicar, al número 9 de la col·lecció "Petjades", el llibre d'Ignasi Cebrian, L'Anella Verda de Manresa. 40 retrats d'un patrimoni mediambiental, que versa sobre els espais que envolten la trama urbana de la ciutat de Manresa i que la relliguen amb les poblacions del pla de Bages, el rodal de la ciutat.

Els escrits i fotografies que conformen aquesta publicació aporten una pinzellada sobre algunes singularitats d'aquest entorn natural, agrícola o més urbanitzat, com és la seva vegetació, espècies animals, apunts geològics, clima, ciutats i població. Us situaran en una o diverses localitzacions de l'Anella Verda i, al mateix temps, us portaran a reflexionar sobre temes de medi ambient globals a partir de la realitat local.

L'autor, Ignasi Cebrian i Ester (Barcelona, 1965). és biòleg, professor, ecologista i fotògraf de natura. Ha estat docent i divulgador en l'àmbit de les ciències i del medi ambient. Ha fet divulgació científica dins de la Institució Catalana d'Història Natural (ICHN), del Col·legi de Biòlegs de Catalunya, de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura i de l'entitat manresana Meandre, de la qual fou el president durant sis anys. També, ha exercit tasques de redactor en mitjans locals. Actualment treballa com a professor de biologia i geologia a l'Institut Lluís de Peguera de Manresa.

Podeu fer un tast del llibre en aquest vincle.
 

Nou títol de Cossetània Edicions.