L'Escolania de Montserrat realitzarà la seva primera gira a Irlanda

Oferirà dos concerts el 16 i el 20 d'abril, a l'Església dels Redemptoristes de Limerick i a la Procatedral de Dublín

Redacció
26 de març del 2018
Actualitzat a les 16:57h
L'Escolania de Montserrat visitarà Irlanda per primer vegada en un viatge en què visitarà diverses ciutats irlandeses entre el 16 i el 20 d'abril i actuarà conjuntament amb el Cor Palestrina.

En col·laboració amb l'Ambaixada d'Espanya a Irlanda, l'Arquebisbat de Dublín, l'Abadia Benedictina de Glenstal i l'Església dels Pares Redemptoristes de Limerick, i el patrocini de les empreses Abertis, Grifols i Riu Riu Hotels, l'Escolania realitzarà dues actuacions a Irlanda.

Durant la seva estada a Limerick, l'Escolania estarà allotjada a l'Abadia benedictina de Glenstal i, per tant, els escolans tindran l'ocasió de realitzar un intercanvi cultural amb els alumnes que estudien i resideixen en aquella Abadia.

El primer dels concerts tindrà lloc dimarts 17 d'abril a l'Església dels Redemptoristes de Limerick, a les 20h. Aquell mateix matí, els nois de l'Escolania i els seus acompanyants seran rebuts oficialment per l'alcalde de Limerick, Councillor Stephen Keary.

A Dublín, l'Escolania serà acollida per les famílies dels nois del Cor Palestrina, amb qui tindrà un intercanvi musical que culminarà en un concert conjunt a la Procatedral de Dublín dijous 19 d'abril, a les 20h.

Tots els concerts en els quals actuarà l'Escolania durant la seva estada a Irlanda seran d'entrada lliure i gratuïta. L'Escolania i el Cor Palestrina, així com els organitzadors, compten amb el patrocini de tres empreses espanyoles, Abertis, Grifols i Riu Hotels, que estan presents a Irlanda i que han fet possible aquest viatge.

L'Escolania de Montserrat, que compta amb una dilatada experiència d'actuacions a l'estranger, ha visitat països com Rússia, Estats Units, Polònia, França, Holanda, Alemany, Suïssa, Hongria, Japó, Xina, Bèlgica o Itàlia. Amb aquesta gira, els escolans afegeixen Irlanda a la llarga llista de països en els quals han cantat.