Florentium i una fotografia del carrer del Balç guanyen els concursos de l'Aixada

Redacció
26 de març del 2018
Actualitzat a les 14:45h
La floristeria Florentium, a la dreta de la imatge
La floristeria Florentium, a la dreta de la imatge | Aina Font Torra
La Floristeria Florentium, situada a la Plaça Major 11, i Jordi Senda, amb una fotografia del carrer del Balç, han estat els guanyadors, respectivament, de la quarta edició del concurs d'aparadorisme i decoració interior i del concurs d'Instagram de la Fira de l'Aixada 2018.

El premi aconseguit en el concurs d'aparadors és un cap de setmana ofert per Viatges Caditravel per a dues persones a Andorra en un hotel de quatre estrelles i amb entrades incloses a l centre termal de Caldea.

L'objectiu principal d'aquest concurs és implicar i promoure el comerç local en les activitats que es duen a terme durant la Fira de l'Aixada de Manresa. La participació era oberta a tots els establiments d'àmbit comercial, de restauració i allotjament turístic de l'entorn immediat a l'espai on s'ha dut a terme la Fira, i el tema havia d'estar en consonància amb l'ambientació medieval, a l'entorn del S. XIV, que és l'època en què situemla Firade l'Aixada.

El jurat del concurs ha estat format per Neus Comellas, regidora de Projecció de Ciutat i Festes de l'Ajuntament de Manresa; Anna Martí, de l'Associació Manresa de Festa i Joan Tomasa, representant de Manresa Comerç

Pel que fa al concurs de fotografia a través de la xarxa Instagram. El jurat, format per representants de l'Associació Manresa de Festa, ha triat la fotografia de Jordi Senda entre 407 fotografies rebudes. El premi concedit per viatges Caditravel és un cap de setmana a Andorra, en un hotel de 4 estrelles –una nit- règim de dormir i esmorzar amb entrada bàsica a Caldea per a dues persones.

El concurs consistia en fotografiar amb dispositius mòbils el rerefons dela Firade l'Aixada (espais, personatges, detalls...) i compartir aquestes instantànies a la xarxa.

Dimarts a la tarda, lliurament de premis

L'acte de lliurament de premis dels dos concursos es farà dimarts a l'establiment Floristeria Florentium, a les 16.45 hores, amb l'assistència de la regidora de Projecció de la Ciutat i Festes, Neus Comellas; el representant de l'Associació Manresa de Festa, Joan Orriols; i un representant de Caditravel.