L'Eternam Manresa FS empata contra l'Escola Pia i perd el liderat (2-2)

Els manresans van anar tot el partit a darrere en el marcador

Redacció
26 de març del 2018
Actualitzat a les 10:17h
L'Eternam Manresa FS ha perdut aquest cap de setmana el liderat del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala després d'empatar a 2 a casa contra l'Escola Pia de Sabadell.

Els dos equips van protagonitzar un gran partit en el qual l'apartat tàctic va superar al joc ràpid. L'Eternam Manresa va sortir menys intens i això ho aprofitaren els sabadedellencs per avançar-se en el marcador. A mida que passaven els minuts, els del Pujolet varen equilibrar el partit però sense moure el marcador. La primera part va finalitzar amb desavantatge manresana per la mínima diferencia però amb el partit obert de cara el segon temps.

A la represa, Corvo va empatar amb un xut exterior però poc desprès Dani Castro des de molt lluny tornava posar l'electrònic a favor dels visitants. En els últims instants, i el Manresa jugant de cinc, va empatar el partit Pau Albacete i a partir d'aquí va ser on els visitants optaren pel mateix sistema de joc sense que el marcador es mogués més.

Els manresans perden el liderat i d'aquí a quinze dies hi ha partits que poden ser clau per al desenllaç del títol. CCR, líder actual, visita la pista de l'Escola Pia, i l'Eternam Manresa se la jugarà a l'Hospitalet. Tant els sabadellencs com els del Llobregat s'estan jugant la tercera plaça que dona dret a jugar la Copa del Rei la temporada vinent.

Eternam Manresa FS: Adil, Josan, Oussama,Corvo i Pau Albacete / Lavado, Marc Fdez, Muñoz, Fouad, Santa, Iken i Aleix.

CE Escola Pia de Sabadell: Josep M. Pepe Font, Jordi, Marc i Sardà / Llorens, Roger,Torres, dani Castro, Santi, Oriol i Sergi.

Àrbitres: Bernardo Simón i Ivan Lopez
 

Resultats

Classificació