Professors del Centre de Creació Musical de Manresa creen un remix

ÀUDIO del remix dels professors del CCMM
ÀUDIO del remix dels professors del CCMM | Casa de la Música
Redacció
26 de març del 2018
Actualitzat a les 8:08h

Els tres DJ's residents de la Sala Stroika de Manresa, Buff Bay, Shakur i Warsaw, llencen aquest dimarts dos remixs, en els quals han estat treballant els últims mesos. D'aquesta manera, segons diuen, estrenen una etapa de creació de remixs i produccions, la qual aniran treballant al llarg d'aquesta temporada. La gestació d'aquests remixs s'ha dut a terme al nou espai del Centre de Creació Musical de Manresa, STRK LAB, que es va estrenar aquest estiu passat, i on ja hi han gravat CD grups de renom com Pirat's Sound Sistema, gravat i produït pel mateix Warsaw.

Els dos remixs, parteixen de la idea d'agafar la "música comercial" i portar-la cap al terreny de la música urbana, com és el drum&bass i el moombahton, estils que al llarg dels anys s'han consolidat a les sessions de la Sala Stroika

Buff Bay i Warsaw exerceixen actualment de professors de DJ al Centre de Creació Musical (CCMM) i a l'institut Pius Font i Quer de Manresa, on ensenyen a gent de totes les edats diferents tècniques, metodologies i materials que qualsevol DJ empra actualment en la seva carrera professional.