El CN Minorisa inicia la fase de promoció perdent contra el CN Mataró B (15-3)

La superioritat desl maresmencs encara es va veure incrementada per les baixes manresanes

24 de març del 2018
Actualitzat a les 11:05h
El primer partit del CN Minorisa en la fase de promoció, va seguir el guió previst. Al potencial del CN Mataró B, s'hi sumaven les baixes de l'equip bagenc que feia previsible un ampli resultat final favorable als del Maresme, com així va ser fins a un marcador de 15-3.

Tot i així, els jugadors de Gaspar Ventura van ser els primers en marcar. Va ser Falla des de la boia. El joc estava igualat i va ser una individualitat, la de l'esquerrà local Puig, que amb tres gols desnivellà el matx per situar el marcador favorable als costaners 3-1.

Pelegrin ja havia sumat dues exclusions temporals en mig període. Amb aquests paràmetres es va iniciar el segon quart, en el que la superioritat dels amfitrions es va fer evident i amb recuperacions de pilotes aconseguien contraatacs que feien mal a la superada defensa manresana. El 4-0 era just d'acord al que succeïa a l'aigua. A més a més, els bagencs desaprofitaven les dues superioritats que els arbitres els van atorgar.

Amb l'atac manresà ofegat només calia que Casasayas sumes la seva tercera personal. Només havien passat 1'40" del tercer quart, i entrava a l'aigua un debutant, Ruiz, i un cadet de primer anys, Puerta. Tot això feia que el joc encara fos més favorable als maresmencs, fent que els manresans no poguessin respondre en aquest període més que amb un gol, de Puerta de llançament col·locat des de l'arc. El parcial 5-1. En aquest període fins a tres superioritats van ser desaprofitades pels minoristes.

Només iniciar-se el quart període, tercera exclusió i pena màxima de Pelegrin. Un gol de C Talavera va ser la resposta dels de la Catalunya Central als tres gols del CN Mataró B. Resultat final 15-3.

Arbitratge a càrrec de A Suárez i J López. Van assenyalar cinc exclusions a jugadors de casa per set i un penal als visitants.

Parcials: 3-1, 4-0, 5-1, 3-1.

Alienacions i golejadors:

CN Mataró B: X Casabella, F Mascoli, J Puig 4, L Pizarro 3, E Bertran, D Torra, R Cambray 2, L Bertran 4, F Friso, R Coste 1, R Homar, S Ruiz 1, N Romera.
CN Minorisa: I Prieto, X Falla 1, E Casasayas, R Ruiz, E Martínez, M Puerta 1, X Pelegrín, C Talavera 1, I Ruiz, K Muñoz i D Calvo.