El Cd'E Manresa visitarà Cardedeu amb la voluntat d'assegurar la promoció

Els manresans es troben molt lluny del líder Grama i es conjuren per mantenir la segons posició

Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat a les 22:12h
Amb la derrota de diumenge contra la Grama -tercera consecutiva-, el Cd'E Manresa veu més lluny la primera posició i l'ascens directe. Els de Santa Coloma, amb 11 punts de marge a manca de 9 jornades tenen pràcticament garantida aquesta plaça.

D'altra banda els perseguidors s'han apropat a la segona posició dels manresans, amb la Montañesa a 3 punts i el Vic a 4, i poden entrar en la lluita de la plaça de promoció Can Vidalet i Farners, a 6 punts.

Aquest diumenge (12.00h) toca enfrontar-se al Cardedeu a domicili. Dani Andreu avisa: "hem de ser realistes, no podem vendre fum. La primera posició és quasi impossible, per tant ara l'objectiu és aconseguir la plaça de promoció, i si l'aconseguim intentar guanyar-la".

El Cd'E Manresa afronta el partit de diumenge amb les baixes de Sergi Soler i Brian, i és també seriós dubte Agus, afectat per un procés gripal durant tota la setmana. Pel que fa a l'equip, dimarts estàvem tots bastant "tocats", per la derrota, per com es va produir i pel que significava.

El Cardedeu ve de sortir golejat 5-0 del camp del Can Vidalet. És penúltim amb 25 punts, però està a dos de les places de permanència. Al seu municipal porta un balanç de 3 victòries, 4 empats i 5 derrotes - quatre consecutives en les últimes jornades- amb 13 de 36 punts possibles-.

L'entrenador manresà explica que "els vaig veure en la seva última actuació com a locals, amb derrota 0-2 contra el San Juan Montcada, crec que d'una manera injusta. La veritat és que em van agradar molt, i que tenen molt millor equip del que la classificació demostra. La seva tendència és la de jugar la pilota. Sortir amb el control de l'esfèrica i aportar perill al davant, on tenen jugadors perillosos i de qualitat contrastada. Possiblement el principal problema que tenen és al darrere, on encaixen bastants gols".