L'ICL Manresa visita en quadre La Corunya

La manca d'efectius obligarà a Aleix Duran a fer "invents" tàctics

Aleix Duran haurà de tirar d'ivents per cobrir les baixes
Aleix Duran haurà de tirar d'ivents per cobrir les baixes | Bàsquet Manresa
23 de març del 2018
Actualitzat a les 22:19h
L'ICL Manresa viatja en quadre a Galícia. Les lesions deixen només set o vuit elements disponibles de la primera plantilla. Tot dependrà de si pot jugar Álvaro Muñoz. Els que hi siguin s'hauran de multiplicar per enfrontar-se a un Leyma Corunya (diumenge, 17.30h) que ja ha mostrat les seves credencials. La manca d'efectius obligarà a Aleix Duran a fer "invents" en defensa i en atac. I és que un equip que juga amb intensitat i a qui agrada córrer la manca d'efectius obliga a ajustar-se tàcticament.

Un equip amb pocs efectius

Aleix Duran compta amb una plantilla curta d'efectius. Jokubas Gintvainis és baixa segura tot i que les proves descarten una lesió de caràcter greu. Al lituà li faran més proves la setmana vinent un cop li baixi la inflamació i es podrà afinar més en el diagnòstic. Álvaro Muñoz evoluciona de forma positiva i la seva participació dependrà de la resposta que ofereixi el seu tendó. Aquest divendres ha provat d'entrenar amb l'equip. Nacho Martín es troba millor de les seves molèsties òssies i no hauria de tenir problemes per actuar. I Guillem Jou continua amb el procés de recuperació de l'astràgal. Els joves Dani Garcia, Nil Brià i Álex Mazaira acompanyaran l'equip. 


Amb ambició però només amb la ment a Corunya

La màxima preocupació de Duran és el partit de diumenge i l'estat de la plantilla. Però l'ambició és màxima i l'objectiu de l'ICL Manresa és quedar el més amunt possible. "Les ganes hi són. Però tenim un calendari exigent. Hem de recuperar els jugadors per afrontar-lo amb garanties. I si hem de jugar els play-offs no podem cremar els jugadors. Això se'ns podria girar en contra. 

El paper dels joves

Contra el Sammic tant Garcia com Brià van tenir minuts de qualitat. El rol dependrà, en part, de la disponibilitat d'Álvaro Muñoz. Però podria ser semblant al de dimecres passat. Sobre Mazaira, l'entrenador de l'ICL Manresa espera "no haver-lo d'utilitzar perquè voldrà dir que han passat coses". Entre tots hauran de sumar els minuts necessaris.

El primer revés de la temporada

De les set derrotes de la temporada que ha encaixat l'ICL Manresa algunes han marcat més que altres. Probablement, el primer dia que l'afició va marxar descontenta del Nou Congost va ser en el duel de la primera volta contra el Leyma Corunya. Aquell dia, els manresans no van estar massa inspirats i els gallecs van saber aprofitar les seves ocasions per lligar una victòria que va ser més que merescuda (75-81) tot traient de polleguera els manresans. En especial, van fer mal els trenta punts que els bagencs van rebre al darrer quart. 

Regal per a Aranzana 

El Leyma Corunya compta amb un tècnic de dilatada experiència. Aquesta divendres ha fet anys i el seu club, a part de felicitar-lo per les xarxes socials, li vol regalar un triomf diumenge vinent. En un altre comunicat també via Twitter, els gallecs es mostraven ambiciosos i fixaven el seu objectiu en obtenir l'avantatge de camp a la primera ronda de play-off. Aquest objectiu és ara llunyà. Els corunyesos són ara setens, a tres victòries de la fita. Com també són tres els triomfs de marge sobre el primer equip que no jugaria les eliminatòries. Es tracta d'un equip que juga de forma molt col·lectiva i reparteix moltes assistències. Els seus interiors es complementen molt bé i els exteriors tenen una gran amenaça. 
Arxivat a