Els comerços de Santpedor es converteixen en aules per una setmana

Estudiants de l'Institut Guillem Catà de Manresa despatxen aquesta setmana en una desena d'establiments de Santpedor en el marc de la Setmana del Comerç

Alumnes participants en l'acció formativa
Alumnes participants en l'acció formativa | AjStp
Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat a les 15:05h
Una desena de comerços s'han adherit a la iniciativa de l'Ajuntament de Santpedor de celebrar per segon any consecutiu la setmana del comerç d'una manera diferent: reconvertint els comerços en aules formatives per a joves que volen entrar en aquest món. La setmana del comerç se celebra des del dilluns 19 fins al diumenge 25 de març i l'organitza el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat.

La CUSA i l'Institut Guillem Catà en col·laboració amb l'Ajuntament de Santpedor han unit esforços en aquesta acció de dinamització del comerç de la vila, en la que diversos establiments comercials han acollit un alumne del CFGM d'Activitats comercials, col·laborant així en la formació dels futurs professionals del sector.

Hi col·laboren Suma, Bon Àrea, Sabateria Mila, Santpedolç, Fruiteria Rosina, Forn Selga, T&D Roba, Garoina, Llobet i Agència viatges Grigol Tours.
Arxivat a