Els Mossos detenen un noi que acabava de robar el mòbil a un jove a Manresa

El detingut, a més, havia intentat robar un altre mòbil el mateix dia

Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat a les 14:59h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el dimecres un jove, de 19 anys, veí de Manresa, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i atemptat als agents de l'autoritat.

Pels volts de les sis de la tarda del mateix dimecres, els Mossos van rebre l'avís que s'acabava de produir un robatori amb violència d'un telèfon mòbil a les rodalies del carrer Alfons XII de Manresa.

Una patrulla de paisà que estava a la zona es va adreçar al lloc, i quan va localitzar a la víctima, aquesta els va explicar que mentre estava al Parc de la Seu de Manresa un noi li va prendre el mòbil i va sortir corrents. Ell el va seguir, i quan el va atrapar, aquest el va colpejar a les costelles i va tornar a marxar ràpidament.

Els agents van iniciar recerca per localitzar l'autor, i als volts de les vuit del vespre van veure un noi que coincidia plenament amb la descripció de l'agressor a l'interior d'un establiment.

Un cop dins, van localitzar el mòbil de la víctima i van detenir al noi com a presumpte autor del robatori. Durant la detenció, l'autor es va posar agressiu i va colpejar i insultar als agents. A més, els mossos van esbrinar que el mateix dia pel matí el detingut havia intentat robar un mòbil a una altre persona.

El detingut, amb antecedents, ha passat aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.