Sant Feliu Sasserra projectarà l'aclamada pel·lícula infantil «La vida d'en Carbassó»

Serà aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda

Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat a les 11:32h
El Centre Social l'Ateneu de Sant Feliu Sasserra acollirà, aquest diumenge, 25 de març, la projecció de la pel·lícula infantil La vida d'en Carbassó. Sota la direcció del suís Claude Barras, el film narra la història de Courgette, un nen de 9 anys que després de la sobtada mort de la seva mare, es fa amic del policia que l'acompanya a la seva nova llar d'acollida amb altres infants orfes. Courgette, al principi, lluita per adaptar-se a aquest canvi estrany i hostil. Amb l'ajuda del policia i dels seus nous amics, aprendrà a estimar i a confiar en els altres.

La vida d'en Carbassó és una adaptació de la novel·la de Gilles Paris titulada Autobiographie d'un Courgette. Una aposta diferent, valenta i pedagògica de cinema per a infants que es va convertir l'any passat en la pel·lícula d'animació més guardonada en els diversos premis de cinema.

La projecció a Sant Feliu Sasserra tindrà un preu de 2 euros i començarà a dos quarts de sis de la tarda. Un cop s'acabi, el pedagog Jordi Pidelaserra conduirà un debat amb tots els infants presents a l'acte.