Elèctrica Garriga se suma al projecte «Empreses amb cor» de Càritas

Antoni Garriga, d'Elèctrica Garriga, i Fina Farrés, de Càritas, durant la signatura del conveni
Antoni Garriga, d'Elèctrica Garriga, i Fina Farrés, de Càritas, durant la signatura del conveni | Càritas
Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat a les 11:05h
El passat dimarts, 20 de març, la històrica empresa manresana Elèctrica Garriga S.A. i l'entitat Càritas van signar un conveni de col·laboració en el qual la primera oferirà a la segona els aparells electrodomèstics que pugui necessitar per a desenvolupar els seus programes d'habitatge social. A més, l'empresa també posarà a disposició de Càritas un nombre determinat d'hores de treball anuals per realitzar reparacions elèctriques que es puguin necessitar dins dels programes d'habitatge social o dins de les instal·lacions de la seu de l'entitat.

D'altra banda, Càritas es compromet a derivar a Elèctrica Garriga, com a demandants d'ocupació, aquelles persones que, disposant d'un mínims coneixement elèctrics, puguin ser contractats com a peons ajudants en moments determinats.

Aquest conveni de col·laboració forma part del projecte Empreses amb cor, una iniciativa de Càritas que té com a finalitat promoure accions de responsabilitat social de les empreses i entitats compromeses en el desenvolupament del benestar social i amb les que l'entitat comparteix els valors de la solidaritat, la justícia, el respecte i la igualtat.