Meandre crea un mapa interactiu i didàctic amb els punts febles i forts de l'Anella Verda

El mapa interactiu del nou web de Meandre ja està operatiu
El mapa interactiu del nou web de Meandre ja està operatiu
Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat a les 10:51h
L'entitat ecologista Meandre ha renovat la seva pàgina web, i ho ha fet incorporant-hi un mapa interactiu del Pla de Bages en el qual, a banda de poder consultar els diversos itineraris de l'Anella Verda, s'hi ha inserit informació addicional mitjançant quatre icones informatives de diferents colors.

La de color verd mostra els diversos punts d'interès existents a l'entorn natural de la comarca (Mas del Suanya, el regadiu del Poal, el Camí de Sant Ignasi o les Tines de Talamanca, entre d'altres). En groc (i amb un símbol d'una clau anglesa) s'hi palesen els punts febles que caldria solucionar (la perillositat del camí que va del Congost a la Torre Lluvià o la necessitat de construir una passera sobre el riu a l'altura de la Fàbrica dels Panyos). De color vermell, i amb la icona d'una ambulància, es remarquen els punts que poden implicar una agressió o risc important per al medi natural o el patrimoni (el creixement del polígon de Sant Isidre o l'estat del pati de la Torre Lluvià, per exemple). 

Finalment, se senyalen de color blau (amb una copa com a emblema) "les petites o grans victòries guanyades al llarg dels anys i que sens dubte ens han animat a persistir", exposen els de Meandre. Dintre d'aquest grup hi trobem, per exemple, el projecte Xup Riera Viva o la campanya "Salvem la falda del Collbaix", amb la qual es va aconseguir que l'Ajuntament de Rajadell no hi instal·lés un dels kartings més grans del país.

Per fer un cop d'ull al nou web de l'entitat, podeu prémer aquest enllaç.