Entra en ús el nou centre de dia de Sant Salvador de Guardiola

La inauguració oficial serà el 28 d'abril per la Festa dels Avis que es fa en el marc dels actes de Sant Marc

Usuaris dirigint-se al nou centre de dia de Sant Salvador de Guardiola
Usuaris dirigint-se al nou centre de dia de Sant Salvador de Guardiola | AjSSG
Redacció
22 de març del 2018
Actualitzat a les 14:29h
Dilluns va entrar en funcionament el centre de dia La Masia, de Sant Salvador de Guardiola. Unes instal·lacions ubicades a l'edifici annex a l'escola bressol Dentetes, a sobre del CAP i el Casal de la Gent Gran, que substitueixen l'antic centre de dia que estava ubicat fins ara a la Masia del Calvet. El nou centre compta amb 25 places concertades, i tot i que ja està en ús des d'aquesta setmana, s'ha d'acabar d'enllestir el trasllat de tots els equipaments en els propers dies.

La Diputació de Barcelona ha finançat íntegrament la construcció del nou centre de dia, amb el qual l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola vol apuntalar un servei d'acolliment diürn residencial de qualitat per a persones majors de seixanta-cinc anys. Un col·lectiu que en alguns casos té persones en situació de dependència que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària. Per això és cada cop més necessari un servei d'acolliment diürn que complementi l'atenció pròpia de l'entorn familiar com el que proporciona el centre de dia. Amb els objectius d'afavorir la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social dels usuaris, mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions, i proporcionar suport a les famílies en l'atenció a les persones grans dependents.

La inauguració oficial de les instal·lacions es farà el proper 28 d'abril, coincidint amb la Festa dels Avis al poble, que es fa cada any en el marc de les Festa de Sant Marc.