El CN Minorisa femení es juga tota la temporada a la piscina del CN Martorell

El femení del CN Minorisa es jugarà l'ascens a Martorell
El femení del CN Minorisa es jugarà l'ascens a Martorell | Simón Noguera
Redacció
22 de març del 2018
Actualitzat a la 13:41h
El CN Minorisa femení arriba al darrer partit de la fase de Primera Divisió catalana en segon lloc, amb dos punts més que el CN Martorell, equip al que s'enfronta aquest dijous a les 5 de la tarda a domicili. Les manresanes ja van guanyar en el partit de la primera volta a les Piscines Municipal per dos gols de diferència.

El partit és de veritable transcendència ja que la competició dona dues places per a participar en el Campionat d'Espanya de Segona Divisió que s'ha de celebrar el proper mes de maig. Així doncs es preveu un partit ple d'emoció i una piscina amb la graderia plena de gom a gom per tal d'animar als seus equips respectius.

Les de Peirón tenen tres opcions per només una las del Baix Llobregat. A les manresanes els hi val guanyar, empatar i perdre, sempre que només sigui per un gol de diferència. Mentre que les jugadores del CN Martorell precisen vèncer per més de dos gols per ser elles les que es classifiquin per a l'estatal.

El partit està programat per a les 5 de la tarda i els arbitres són l'internacional Joan Carles Colominas i Sergi Moyano.