El musical «El despertar de la primavera» arribarà aquest dissabte al Kursaal

Basat en l'obra de Frank Wedeking, ha estat adaptat pel manresà David Pintó, sota la direcció de Marc Vilavella i compta amb quinze actors i set músics en directe

«El despertar de la primavera» de Frank Wedeking arribarà al Kursaal el 24 de març
«El despertar de la primavera» de Frank Wedeking arribarà al Kursaal el 24 de març | Promocional
Redacció
22 de març del 2018
Actualitzat a les 12:10h
La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest dissabte, 24 de març a les 21h, el musical "El despertar de la primavera", que arribarà a Manresa abans de fer temporada al Teatre Victòria de Barcelona. "El despertar de la primavera" és un musical basat en l'obra de teatre del mateix nom, de l'autor alemany Frank Wedeking que a Manresa es podrà veure en la versió adaptada pel manresà David Pintó, sota la direcció de Marc Vilavella, amb 15 actors i 7 músics en directe. 

"El despertar de la primavera" (Spring Awakening) és un musical pop rock que tracta sobre el pas a l'adolescència d'un grup de joves en una època en què predominen la repressió, la por i la ignorància, a l'Alemanya del segle XIX.

Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s'obstina a amagar i ratllar de tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D'altra banda, la dolça Wendla, que fracassa en l'intent que la seva mare li expliqui com s'engendren els nens, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.

El musical ha aconseguit commoure espectadors d'arreu del món des de la seva estrena el 2006 a l'Off Broadway de Nova York. Considerada una peça de culte, s'ha estrenat en escenaris de Nova York, Londres, Viena, Buenos Aires... a Barcelona... i ara també a Manresa!

Les entrades per veure "El despertar de la primavera", tenen un preu de 18 euros (15€ majors de 65 anys i 6€ menors de 25 anys i amb carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.