Detenen un home per sostreure roba d'una botiga de Manresa

Va sostreure texans i jerseis per valor de 687 euros

Redacció
22 de març del 2018
Actualitzat a les 10:39h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el dia 19 de març un home, de 39 anys, veí de Manresa, com a presumpte autor d'un delicte de furt.

Pels volts de les vuit del vespre del mateix dia 19, els mossos van rebre l'avís d'una botiga de roba informant-los que a dins l'establiment hi havia una persona sospitosa.

Quan els agents van arribar a la botiga el responsable els hi va comentar que aquest home es trobava a la zona dels provadors i que el reconeixia com l'autor d'un furt que van patir a finals de febrer.

Els mossos van anar a la zona del provadors i van localitzar l'home, que en veure els agents es va amagar un objecte a la butxaca del pantaló. Quan el van escorcollar li van localitzar unes alicates i una alarma trencada.

Davant d'això, se'l van emportar a la comissaria per acabar d'esclarir els fets, i un cop allà van esbrinar que a finals de febrer aquesta mateixa persona havia entrat a la botiga i havia sostret 16 texans i 8 jerseis per un valor de 687,76 euros. Així doncs, l'home va acabar detingut per un delicte de furt.

El detingut va passar dimecres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.