L'ExpoBages celebrarà el mes de maig la seva edició més gran i ambiciosa

La intenció dels organitzadors és omplir el centre de la ciutat amb més de 150 estands

L'ExpoBages creixerà en dimensions en la seva 38a edició
L'ExpoBages creixerà en dimensions en la seva 38a edició | Catpress
Redacció
21 de març del 2018
Actualitzat a les 12:55h
Guanyar espais al centre de Manresa i assolir la xifra de 150 estands. Aquest és l'objectiu d'ExpoBages 2018, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de maig sumant esforços un any més amb la Fira de l'Ascensió organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa. La d'enguany serà la 38a edició del certamen i la sisena des que va traslladar-se del Palau Firal al centre de la ciutat, convertint-se en un gran esdeveniment popular i ciutadà.

Les previsions per aquest any són que la fira guanyi espais del centre de la ciutat, ocupant carrers que fins ara no havien acollit estands. Tot i que l'eix central continuarà essent el Passeig Pere III, la Plaça Sant Domènec i àrees properes, s'està estudiant la possibilitat d'incorporar-hi noves zones amb l'objectiu de poder atraure més expositors i ampliar l'oferta per als visitants. A la vegada, es continuarà apostant pel Centre Històric, amb la Plaça Major i la Plana de l'Om com a espais de dinamització. Amb tot això, s'espera superar els 150 expositors, la xifra més alta que ha tingut mai ExpoBages, als quals caldrà sumar-hi les parades d'artesans de la Fira de l'Ascensió.

A dos mesos per la Fira, la comercialització d'estands avança a bon ritme i es preveu que ben aviat s'omplin tots els espais disponibles. Paral·lelament, la comissió organitzadora està treballant en l'organització de les diferents propostes culturals, gastronòmiques i d'oci que acompanyaran l'ExpoBages d'enguany.