Els Armats desfilaran el diumenge de Rams acompanyats dels de Moià i Vila-Real

Redacció
21 de març del 2018
Actualitzat a les 10:26h
Imatge d'arxiu dels Armats de Manresa
Imatge d'arxiu dels Armats de Manresa | Àlex Gómez Ribera
Un any més, els Armats de Manresa desfilaran aquest proper diumenge de Rams pels carrers de la ciutat. Amb motiu de la capitalitat de la Cultura Catalana de Manresa, l'entitat local ha volgut convidar la Guàrdia de la Sang de Vila-Real (Castelló de la Plana) i els Armats de Moià.  Amb la unió de les tres agrupacions la celebració d'aquest any aconseguirà reunir a més de 130 participants. 

La comitiva sortirà a dos quarts d'onze del matí de l'Escola Pare Algué i desfilarà pel Passeig Pere III, passant pel carrer Barcelona. Està previst que l'acte central de Crist Rei tingui lloc a dos quarts d'una del migdia, aprofitant la benedicció dels Rams. Un cop finalitzat, els Armats seguiran la seva marxa pel Passeig fins arribar a la Plaça Sant Domènec, on els esperaran els Tirallongues. 

Aquest diumenge els Armats donaran, també, el tret de sortida al XII Concurs de Fotografia dels A.C.R dels Armats, que s'allargarà fins al proper trenta de març. 

A banda de la desfilada de diumenge, el col·lectiu tornarà a prendre els carrers de la ciutat el dia 30 de març, coincidint amb el Divendres Sant. Des de primera hora del matí fins a les cinc de la tarda, membres de l'entitat estaran custodiant el Pas del Natzarè a l'escala de l'edifici Ca la Buresa, a la Plaça de Sant Domènec.

Com ja és habitual, abans de la sortida de la Processó, a la Plaça Sant Domènec, tindran lloc els actes de Presentació d'Honors al Governador; l'actuació de la Moixiganga a càrrec del Casal Cultural Dansaires Manresans, i la Dansa de la Mort i Trobada de la Mare de Déu de la Bona Mort i el Natzarè. Seguidament, la comitiva es dirigirà cap a la Col·legiata de la Basílica de Santa Maria de la Seu per sortir a la Processó del Divendres Sant a dos quarts de nou del vespre. 
 
Arxivat a