L'ICL Manresa no pot fallar contra un altre de la cua

El Sammic Hostelería ocupa la zona de descens

L'ICL Manresa s'ha de recuperar de la derrota de divendres passat
L'ICL Manresa s'ha de recuperar de la derrota de divendres passat | FEB
20 de març del 2018
Actualitzat a les 18:45h
Jornada intersetmanal a la lliga LEB. L'ICL Manresa rep un altre equip en zona de descens (dimecres, 20.30h). El Sammic Hostelería és el penúltim classificat de la categoria amb les mateixes victòries (9) que Iberostar Palma i Barça B. La patacada de divendres passat a Logronyo ha de ser l'estímul i l'aprenentatge suficient per no confiar-se novament. Quedar segon de la fase regular ha de ser l'objectiu dels bagencs. El club manresà vol un bon ambient i per això ha posat a la venda entrades a 3 i 4,5 euros.

Guillem Jou i Álvaro Muñoz estan descartats

L'ICL Manresa va fer públic dilluns que Guillem Jou tindrà un peu immobilitzat durant un mes per culpa d'una lesió a l'astràgal. Posteriorment començarà la recuperació sense termini estipulat. Álvaro Muñoz continua amb les seves molèsties els tendons d'Aquil·les i les sensacions són molt dolentes. El cos tècnic no hi compta davant el Sammic Hostelería. Nacho Martín també té problemes però podrà jugar. Ni que sigui infiltrat. Els manresans no forçaran cap jugador que estigui tocat si s'evidencia risc de lesió. Qui quedi disponible haurà de fer un pas endavant. 

Reconversió de jugadors

Una plantilla més curta d'efectius obliga a fer certs ‘invents'. Jokubas Gintvainis podria haver de jugar d'escorta en alguns moments i això donaria més protagonisme a Dani Garcia en la posició de base. Duran confia en el base vinculat a qui veu amb prou experiència per complir amb la missió que se li encomani. El jove jugador ja ha jugat minuts de qualitat quan companys seus han estat lesionats. Nil Brià ha ajudat molt en els entrenaments i podria tenir les seves opcions. Però tampoc se li donarà més pressió del compte. 

Tres motius per començar bé el partit

Duran creu que hi ha tres raons per començar forts el duel contra els guipuscoans. En primer lloc, "per a nosaltres mateixos. No podem començar malament. Venim d'un mal partit i volem demostrar que aquell no és el nostre nivell". Un segon argument és marcar un punt de duresa al rival. I finalment, per a la afició local que el passat cap de setmana es va endur un disgust.
 
A Logronyo, la decepció més important del curs

Diverses derrotes han afectat l'ICL Manresa. Tant a la plantilla com a l'entorn. Les desfetes contra el Breogán o el Cáceres van ser molt decebedores. Però cap com la de la pista del Clavijo. Els jugadors estan bé mentalment i tenen ganes de reivindicar el seu nivell. Fins ara, l'equip bagenc ha tingut resposta. Sempre i quan doni el màxim. Però només si dona el màxim. "I aquesta és la lliçó que hem d'aprendre", argumenta Duran. El tècnic terrassenc confia amb els seus jugadors malgrat el curt termini entre partit i partit. 

Un equip reforçat d'ençà la primera volta

El Sammic Hostelería s'ha reforçat des de que l'ICL Manresa s'hi va enfrontar. Han incorporat Montgomery Evans i Vasilije Vucetic i han recuperat Gaizka Maiza. Amb aquestes incorporacions els bascos han guanyat fons d'armari. Duran defineix el Sammic Hostelería com "un equip que juga molt bé a bàsquet si se'l deixa jugar fàcil. Afronta els partits amb la tranquil·litat de tenir un objectiu modest, de salvació".
Arxivat a