Torna la programació per a Gent Gran del Kursaal amb «Les dones de Frank»

"Les dones de Frank" arriba a Manresa
"Les dones de Frank" arriba a Manresa | Promocional
Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat a les 12:03h
El dimecres vint-i-u de març, a les sis de la tarda, la Sala Gran del Kursaal de Manresa acollirà l’espectacle "Les dones de Frank" de Mònica Pérez Blázquez, dins del cicle de Gent Gran que compta amb el suport de l’Obra Social "La Caixa".

"Les dones de Frank" és un espectacle musical dedicat al gran Frank Sinatra, en què es combinen cançons, anècdotes, històries i molt d'humor! La Cris, la Marina, la Jou i la Carla (Marian Barahona, Susana Ribalta, Txell Sust i Mone Teruel) recorden moments viscuts amb la Nona, una dona fascinant que els descobreix que en la seva joventut als Estats Units (ella era d’origen italià i va viure a Hooboken, New Jersey), va ser una "Bobby Soxer" autèntica! Ella les convidarà a fer un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves companyes, altres fans que com ella, van viure la seva joventut, seguint, recolzant i estimant incondicionalment al seu ídol.

Les entrades costen 6 euros per als majors de 65 anys, (15€ entrada sense descompte i 12 amb el carnet del Galliner i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.

Amb el suport de l’Obra Social "la Caixa"

Muntatges com aquest estan adreçats especialment a la gent gran; el teatre Kursaal compta amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", que ha estat sensible a aquesta iniciativa de promoure espectacles adreçats a la gent gran.