L'Escriny de Santpedor canta a Santa Maria del Mar i al Palau de la Música

Assaig de la Coral l'Escriny de Santpedor
Assaig de la Coral l'Escriny de Santpedor | Coral l'Escriny
Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat a les 11:25h
La Coral Escriny de Santpedor cantarà el Rèquiem de W.A. Mozart en dos escenaris emblemàtics de Barcelona: Santa Maria del Mar i el Palau de la Música. La coral ho farà al costat de la Camerata Impromtu i de la jove orquestra JOFICAT, la Jove Filharmònica de Catalunya.

La Coral actuarà a Santa Maria del Mar durant tres nits seguides, començant aquest dimecres vint-i-u de març a les 21 hores i dilluns vint-i-sis en el Palau de la Música. Serà la primera vegada que la coral actuarà a Santa Maria del Mar i repetirà, per segona vegada en els seus 50 anys d’història, en el Palau de la Música. 

El Rèquiem és una de les grans produccions que la coral ha previst per a aquest 2018 en què celebra el seu 50è aniversari. Els concerts a Barcelona són només un preàmbul, ja que la coral tornarà a cantar el Rèquiem a l'abril i al maig a Santpedor en solitari i amb l'acompanyament de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48. Aquests dos concerts s'emmarquen en el programa que organitza l'Ajuntament de Santpedor "Cicle de Clàssica al Convent" i que l'any passat va comptar precisament amb l'orquestra i la coral en un concert que van fer per separat. La novetat és que s'uneixen per oferir aquest magnífic repertori.

L'Escriny va encetar els actes del seu 50 aniversari per Nadal amb una estrena de luxe, quan van oferir tres concerts,  dos a Santpedor i un tercer al Kursaal de Manresa de l'obra composta per Manel Camp expressament per a la coral en el seu aniversari i que porta per títol Illa inaudita. A més del concert del Rèquiem a l'abril, els actes de celebració preveuen per al proper dia 20 d'abril una altra cita: la presentació del llibre dels 50 anys de la coral que han escrit Montserrat Xixons i Francesc Vila. La presentació es farà a les 21h del divendres 20 d'abril a l'auditori del Convent on la coral també actuarà per acompanyar aquest moment.
Arxivat a