L'Espai Roig tractarà les relacions entre els EUA de Trump i Cuba

Una taula rodona debatrà sobre la relació entre els Estats Units i el país centreamericà dijous

Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat a les 16:26h
L'Espai roig acollirà el dijous 22 de març, a 2/4 de 7 de la tarda, una xerrada a càrrec de Pedro Trigo. Trigo va ser coorganitzador, al costat de Fidel Castro i Abel Santamaria, de les cèl·lules insurreccionals que van participar en l’assalt a la caserna de Montcada, donant origen al moviment 26 de Julio que, posteriorment va culminar amb el triomf de la revolució cubana de 1959. 

És el segon cop que Pedro Trigo, de quasi 90 anys, visita Manresa, i aprofitarà l’ocasió per explicar al públic assistent diverses vivències recollides en el llibre "Conversando con Pedro Trigo López: semilla de Revolución", publicat per Alberto Valenzuela, qui també serà present en la taula rodona. En aquesta es debatrà sobre l’efecte que estan tenint les polítiques intervencionistes de Trump Cuba i Llatinoamèrica. 

L’acte comptarà, també, amb la presència de la Cònsol de Cuba a Barcelona, Yanira Reyes, i de l’activista social i responsable de l’Associació Catalana per la pau al Bages, Ricard Sánchez en el rol de moderador.