Els tres equips sènior del Rugby Manresa guanyen els seus respectius partits

El masculí s'imposa al Sant Cugat B, el segons equip fa el mateix amb el Santa Coloma, i el femení s'emporta un amistós a Granollers

Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat a les 10:56h
El Rugby Manresa va imposar-se aquest cap de setmana al Sant Cugat B aconseguint la tercera victòria a Divisió d'Honor Catalana, tot i que ja no tenen en joc l'accés als playoffs. Els primers a dir la seva eren els manresans posant l'assaig durant els cinc minuts inicials. Durant el partit mostraven bons contactes a la línia de 3/4 i bons recolzaments en les fases de joc de la davantera que trencaven la defensa. Abans de la mitja part, el Sant Cugat també aconseguia assajar per sumar els primers punts al marcador, però el Manresa ja s'havia avançat a punts amb diversos assaigs. El partit acabava amb un 64 – 19 al marcador que donava la victòria als manresans al Congost.

El B guanyava clarament al Santa Coloma 77-21

Els nois del B del Rugby Manresa s'enfrontaven al Santa Coloma. A l'inici del partit, els manresans ja s'imposaven amb dos primers assaigs, però els visitants s'hi tornaven i aconseguien anotar aprofitant la mala recol·locació defensiva dels locals.

A la segona part, el talona del Santa Coloma es lesionava i això afavoria als manresans, que guanyaven algunes meleés. Ja a les acaballes del partit, els visitants acabaven amb només 13 jugadors al camp i els del Manresa RC ho aprofitaven per continuar agafant avantatge al marcador. El xiulet final donava la victòria als manresans per 77 a 21.

El femení guanya a Granollers 10-54

El femení del Rugby Manresa s'imposava en el partit amistós que jugaven a Granollers contra les Cornetanes, un equip que fusiona el Cornellà amb les Espartanes de Granollers.

Les manresanes entraven al camp molt dures i amb ganes de posar en pràctica tot el que han practicat durant aquesta temporada. Una temporada que les ha fet evolucionar visiblement.

La bona entesa entre línia i davantera i la velocitat amb què feien anar el joc les permetia anar sumant assaigs. Però els errors en defensa es paguen cars, i en dues ocasions, les Cornetanes sabien aprofitar alguna errada defensiva per sumar punts al marcador.

El partit acabava 10 - 54 amb un gran somriure de les manresanes, que se n'adonen de la millora que s'ha fet i les envalenteix a continuar treballant.