La Clínica Sant Josep inicia una nova etapa de millores

La inauguració de la segona planta constata l'aposta del centr per millorar l'atenció del pacient i situar-se al capdavant del sector mèdic mutual i privat a Catalunya

Vista general de l'acte d'inauguració a la Clínica de Sant Josep
Vista general de l'acte d'inauguració a la Clínica de Sant Josep | CSJ
Redacció
19 de març del 2018
Actualitzat a les 18:01h
La Clínica Sant Josep ha inaugurat aquest dilluns -coincidint amb la festivitat de Sant Josep-, les obres de renovació de la segona planta del recinte hospitalari. Amb prop de 400 m2, aquesta planta acull l'Institut d'Odontologia i Maxil·lofacial Avançada (IOMA) i els consultoris de les especialitats de Cirurgia Plàstica i Estètica, Neurologia, Medicina Interna, Oftalmologia, Psiquiatria, Cirurgia General, Traumatologia, Otorinolaringologia, Dermatologia, Endocrinologia, Cardiologia i Neurofisiologia Clínica.

Amb l'estrena d'aquesta segona planta, la Clínica Sant Josep vol oferir el màxim confort i qualitat als seus pacients i, al mateix temps, situar-se com a referent de l'activitat mutual i privada a Catalunya gràcies al destacat equip de professionals que el configuren.

Les noves instal·lacions visualitzen un concepte d'interiorisme orgànic, en què es combina la fusta amb el color blanc per crear uns espais totalment acollidors i confortables per als pacients, que aprofiten la llum natural.

L'inici d'un procés de transformació

La nova etapa que comença la Clínica Sant Josep es visualitza, de moment, en aquesta planta renovada que deixa entreveure un futur amb molts reptes. Les properes actuacions que s'emmarquen en aquest procés de transformació són l'ampliació d'espais de rehabilitació i consultoris del CIMETIR, la posada en marxa d'una cafeteria per a tots els usuaris ubicada a la segona planta i la creació d'un aparcament propi de 100 places pels clients de la Clínica Sant Josep.

Després de posar en funcionament les instal·lacions de l'Institut d'Odontologia i Maxil·lofacial Avançada en les darreres setmanes, la Clínica Sant Josep també ha estrenat el nou punt d'atenció al client i àrea d'administració, que s'ubica en un mateix entorn a la primera planta i que engloba les gestions d'admissió, facturació i atenció al client. Un seguit de millores per tal de garantir la màxima comoditat i atenció personalitzada als pacients.