Xerrades i un concurs, entre els actes de la Setmana del Comerç a Sant Fruitós

Els establiments del municipis tindran clicks amagats en els aparadors que s'hauran de trobar

Redacció
19 de març del 2018
Actualitzat a les 17:32h
Des d'aquest dilluns i fins al 25 de març, amb motiu de la II Setmana del Comerç que promociona la Generalitat de Catalunya, Sant Fruitós Comerç Actiu organitzarà diferents actes.

Un d'ells és una activitat familiar, divertida i amena "Troba el click perdut". A l'interior de cada comerç participant hi haurà un click amagat i es tracta de trobar-lo. Cada participant disposarà d'una butlleta amb una sèrie de caselles que caldrà emplenar amb el click que correspongui i el segell de cada comerç. El participant haurà de trobar el màxim de clicks que pugui i anar al Nexe el dissabte 24 de març de 18 a 19 h. Els participants rebran un obsequi i participaran en un sorteig de lots de Playmobil.

A més, durant la recollida de butlletes hi haurà berenar i una exposició de diorames de Playmobil, a càrrec de Clickdioramas, que obrirà els dies 24 de març de 16 a 21 h. i el dia 25 de 10 a 13 h. (entrada lliure).

També hi haurà una xerrada per tractar la "Motivació al comerciant", a càrrec d'ESCODI, Escola Universitària de  Comerç, que es portarà a terme el dimarts 20 de març, de 15.15h a 16.45h, a la sala del Nexe, a càrrec d'Andreu March, expert en Visual Merchandising.

I per últim, també hi haurà una xerrada, a càrrec de la Policia de Proximitat dels Mossos d'Esquadra, per tractar el tema Seguretat en el comerç", que es portarà a terme el dijous 22 de març, de 15.15h a 16.45 h a la sala del Nexe.