Tarima clou el seu primer cicle amb la delicadesa i l'oda als orígens de The Escarteen Sisters

Les germanes vilafranquines van omplir el pis de dalt del Bar Nais en la presentació del seu primer disc

The Escarteen Sisters van posar punt i final a la primera temporada del cicle Tarima
The Escarteen Sisters van posar punt i final a la primera temporada del cicle Tarima | Tarima
Redacció
19 de març del 2018
Actualitzat a les 12:37h
Aquest diumenge va tenir lloc l'últim concert de la primera edició del cicle d'arts escèniques de quilòmetre zero, Tarima, que va comptar amb l'actuació de les germanes Escartín, vingudes de Vilafranca del Penedès.  Malgrat ser el primer cop que visitaven la capital del Bages, The Escarteen Sisters (el nom del duet) van tenir una molt bona rebuda per part del públic, que es va traduir en més d'una quarantena de localitats ocupades, omplint el pis de dalt del Bar Nais. Venien a presentar el seu nou disc que va sortir tot just fa una setmana i que inclou cançons en català, anglès, castellà i flamenc, la llengua de la seva família materna.

Molt compenetrades i descalces a sobre de l'escenari, el violí, el violoncel i les seves veus van repassar tots els temes del seu repertori. Un repertori que va destacar per la seva gran capacitat de transmetre emocions, i que va complementar-se amb explicacions de les artistes perquè el públic captés l'essència de cada peça. El concert es va cloure amb una versió molt personal de Què volen aquesta gent de Maria del Mar Bonet.

El cicle de Tarima finalitza després de set setmanes sense parar de concerts i d'improvisació teatral. Tal com ja va avançar NacióManresa, els seus organitzadors ja han manifestat la seva voluntat de programar-ne més edicions, les dates de les quals encara estan per concretar.