​Els olis de la comarca es donaran a conèixer en un tast obert i gratuït al Puigmercadal

L'activitat tindrà lloc aquest dissabte i compta amb el suport organitzatiu del Consell Comarcal del Bages, MengemBages i El Rebost del Bages

Redacció
19 de març del 2018
Actualitzat a les 19:36h
Has sentit a parlar de la Taula de l'Oli? Es tracta d'una plataforma que va donar-se a conèixer el mes de gener de l'any passat, després de gairebé un any de gestar-se. De la mà del projecte El Rebost del Bages -una agrupació voluntària de dotze ens locals d'àmbit supramunicipal impulsada per la Diputació- es va tirar endavant aquesta plataforma amb la voluntat d'acompanyar els productors d'oli de la comarca perquè establissin les bases d'un treball col·lectiu amb un denominador comú: la valorització i promoció de les varietats locals i els seus olis singulars. 

Seguint amb la filosofia de treballar amb i pel territori i de fer d'altaveu d'iniciatives de quilòmetre zero i de proximitat, el mercat de Puigmercadal, juntament amb MengemBages i el Consell Comarcal del Bages, han programat un tast gratuït i obert a tota la ciutadania amb la voluntat de donar a conèixer els olis produïts de la Taula de l'Oli. Un tast que, igual que passa amb totes les activitats que s'organitzen al mercat, comptarà amb la complicitat dels paradistes, que oferiran, també gratuïtament, tapes elaborades amb els olis en qüestió.

El tast tindrà lloc aquest dissabte, 24 de març, i es podrà fer o bé a dos quarts de dotze del migdia, o a dos quarts d'una. A més, durant tota la setmana vinent, es podran comprar, al mercat, els productes de la Taula de l'Oli. Tothom que tingui ganes de participar a l'activitat ha d'inscriure-s'hi prèviament omplint aquest formulari. Les places són limitades.