Un dels fundadors d'Ametller Origen parlarà a Manresa de la seva empresa

Ho farà en el marc d'un dinar-col·loqui a l'espai gastronòmic del Kursaal organitzat pel col·lectiu Dones Emprenedores Innovadores de Manresa

Redacció
19 de març del 2018
Actualitzat a les 10:23h
Aquest divendres, 23 de març, un dels fundadors d'Ametller Origen i Casa Ametller, Josep Ametller, serà a Manresa per parlar de com es va crear la seva empresa i de quins són els seus objectius i valors fonamentals. L'acte, que porta per títol Ametller Origen: trencant paradigmes, es durà a terme en el marc d'un dinar-col·loqui que tindrà lloc a l'espai gastronòmic del Kursaal i ha estat organitzat pel col·lectiu Dones Emprenedores Innovadores de Manresa (DEIM).

Durant l'acte -que començarà a les dues del migdia i acabarà a les quatre de la tarda-, Ametller parlarà de l'origen de la seva empresa; de com està estructurada actualment (1.5000 hectàrees de camps de conreu, una planta d'elaborats làctics i 91 botigues pròpies), i dels seus objectius principals, lligats a potenciar l'alimentació saludable.

El dinar-col·loqui té un preu de 25 euros pels socis de DEIM i de 27 pels que no ho siguin. Les inscripcions s'han de formalitzar ingressant la quantitat indicada al número de compte ES17 0049 0052 6520 1038 1852, fent-hi constar, com a concepte, el nom de la persona que s'hi inscriu, seguit de "Dinar Ametller". Un cop feta la transferència, cal enviar un correu electrònic a deim@deim.cat adjuntant-hi el comprovant del pagament. L'aforament és limitat.