La Confraria busca el millor disseny per l'etiqueta del vi del seu 20è aniversari

La Confraria programa un concurs de disseny d'etiquetes pel vi que commemorarà el seu 20è aniverasri
La Confraria programa un concurs de disseny d'etiquetes pel vi que commemorarà el seu 20è aniverasri | CETT
Redacció
19 de març del 2018
Actualitzat a les 9:56h
Aquest mes de juny la Confraria de Vins del Bages donarà el tret de sortida als actes de celebració del seu 20è aniversari. A l'espera de conèixer-ne els detalls, l'entitat, de moment, ha programat un concurs amb la voluntat de trobar el millor disseny de les etiquetes de les ampolles de vi que estan elaborant especialment per a l'ocasió. Un vi commemoratiu que es podrà degustar en el transcurs de la cerimònia d'investidura de nous confrares que tindrà lloc d'aquí dos mesos i mig.

És per aquest motiu que l'entitat insta els amants del disseny i les arts plàstiques a participar en el concurs. Tothom que hi estigui interessat haurà de lliurar, impresos, els seu disseny, a la Casa de la Culla, de dilluns a divendres de nou del matí a tres de la tarda, abans del 31 de març.

Les propostes s'hauran de presentar tancades amb un sobre i un lema. S'haurà d'adjuntar un sobre amb el mateix lema i en el seu interior s'hi haurà d'incloure un full amb les dades personals: nom de l'autor, adreça, adreça electrònica i telèfon de contacte.

Els treballs han de ser originals i inèdits, i poden estar creats en qualsevol tècnica. L'únic condicionant és que en el disseny hi haurà de figurar el text "20è aniversari Confraria dels Vins del Bages", així com el logotip de la Confraria i el nom del celler. També haurà de mencionar tots els camps obligatoris que esmenta la normativa a la part de la contra-etiqueta. 

El guanyador tindrà un premi de 300 euros en metàl·lic més una caixa del vi commemoratiu. Per a més informació i detalls de les bases del concurs, premeu aquest enllaç.