Els Tirallongues actuen a l'estrena de la Diada Castellera de l'antiga fàbrica Damm

Els Tirallongues carregant un 4de7 a Barcelona
Els Tirallongues carregant un 4de7 a Barcelona | Tirallongues
Redacció
19 de març del 2018
Actualitzat a les 8:44h

Els Tirallongues carregant un 4de7 a Barcelona. Foto: Tirallongues


Els Tirallongues de Manresa han actuat aquest diumenge a la I Diada Castellera de l'antiga fàbrica d'Estrella Damm de Barcelona, amb motiu del 25è aniversari de les colles de Tirallongues de Manresa, Colla Jove de Castellers de Sitges, Castellers de Sants i Castellers de la Sagrada Família de Barcelona que actuava com a colla convidada.

L'actuació iniciava amb un pilar de quatre per part de les quatre colles, a primera ronda els bagencs sortien amb un castell de 4d7 molt solvent, a segona ronda descarregaven un castell de 3d7 també sense dificultats, a la tercera ronda mostraven un 3d7amb agulla, un castell molt treballat que la colla aconseguia carregar, però finalment amb l'enxaneta ja un cop a sobre de pinya el castell ha cedit quan es disposaven a desmuntar el pilar, a la última ronda descarregaven un pilar de 5 molt ben executat, s'acomiadaven de la jornada amb dos pilars de4.

Per la seva part Castellers de Sants, iniciaven la jornada amb un 5d7 a primera ronda, un 4d8 a segona i un 7d7 a tercera ronda, tancaven l'actuació amb un vano d5.

La Colla Jove de Castellers de Sitges, mostraven un 4d7 a primera ronda, un intent desmuntat de un 5d6 a segona ronda, un 4d6 amb agulla a tercera, en una següent ronda de repeticions feia un altre intent desmuntat de un 5d6, finalitzaven amb dos pilars de quatre..

Castellers de la Sagrada Família de Barcelona, sortien amb un 4d7 amb agulla a primera ronda, un 3d7 a segona ronda, un 4d7 a tercera, i tancaven jornada amb dos pilars de quatre.

Bones sensacions per part dels manresans en seu primer desplaçament de la temporada, mostrant uns castells molt sòlids i amb un bon nombre de castellers.

La colla ja prepara la propera Diada de Rams que tindrà lloc a la plaça Sant Domènec de Manresa el dia 25 de març a les 12h. Acompanyats de les colles de Castellers de Sant Cugat, Castellers de Sabadell i Castellers del Riberal.