El Cd'E Manresa jugarà contra la Grama el partit més important de la temporada

Els manresans es jugaran diumenge a les 12 del migdia al Nou Congost les seves gairebé últimes possibilitats s'atrapar el líder

El Cd'E Manresa s'enfrontarà diumenge al líder, la FE Grama
El Cd'E Manresa s'enfrontarà diumenge al líder, la FE Grama | José Antonio Sánchez
Redacció
16 de març del 2018
Actualitzat a les 21:27h
Aquest diumenge a les 12 del migdia arribarà el partit més important de la temporada per al Cd'E Manresa. El líder, la Grama, visitarà el Congost amb la intenció de mantenir o ampliar la diferència que manté amb els manresans, i els locals intentaran fer el contrari, o sigui, reduir-la per mantenir les esperances d'atrapar els del Barcelonès.

Sense ser definitiu, el partit de diumenge pot marcar el camí a seguir fins al final de temporada. A manca de deu jornades per disputar, el Cd'E Manresa, amb dues derrotes consecutives, ha vist com el líder FE Grama s'ha distanciat amb 8 punts de marge, tot i la seva derrota a l'última jornada.

Per darrere, els perseguidors han aprofitat per reduir diferències. Ara la Montañesa se situa a 4 punts i el Vic a 6 dels manresans. La victòria local donaria aire i estrenyeria la classificació. La victòria visitant seria, pràcticament, un autèntic "cop de puny sobre la taula" dels de Santa Coloma de cara al títol.

L'entrenador del Cd'E Manresa, Dani Andreu, considera que "està clar que un resultat o un altre, marcarà el nostre objectiu d'aquí al final de temporada. Per sort, encara estem per intentar lluitar pel Campionat, cosa que seria pràcticament inviable si la Grama hagués guanyat diumenge passat. En cas de victòria davant del líder, seguirem lluitant pel títol sí o sí. Si no es així, és evident que la Grama faria un pas molt important en les seves aspiracions".

De cara a diumenge, el Cd'E Manresa té els dubtes de Sergi Soler i Brian. Pel que fa al nou fitxatge, Diego Carrillo, entra en la convocatòria. Andreu valora que "és una incorporació perquè ens ajudi en aquest final de temporada, on trobarem partits de molta pressió i amb necessitat de molta concentració. Un jugador de molta qualitat i experiència".

La Grama és l'únic equip invicte com a visitant, amb 8 victòries i 4 empats, sumant 28 dels 36 punts possibles.

Sobre la Grama, Andreu considera que és "un equip amb molta velocitat a les bandes, que els fan molt perillosos al contracop. A mida que ha transcorregut el campionat han guanyat molt en solidesa i en mentalitat. No és per tenir por, però sí que molt de respecte. No va líder per casualitat".