El Celler Grau i Grau presenta els seus vins ecològics a la Fira Internacional Prowein

Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 17:53h
Bodega de Vins Grau
Bodega de Vins Grau | Celler Grau i Grau
Aquest és el quart any que el celler bagenc Celler Grau i Grau participa a Prowein, la fira referent del món del vi a nivell internacional. Tindrà lloc els dies 18 i 20 de març a la ciutat alemanya de Düsseldorf i acollirà a més de 6.000 expositors que representen un total de 295 regions de 60 països de tot el món. 

Aquest celler és l'únic que, sota el segell de "Catalunya", representa a la Denominació d'Origen Pla de Bages, situada a la província de Barcelona, a la comarca del Bages. D'altra banda, el Celler Grau i Grau arriba a la fira amb una imatge renovada que manté l'essència dels orígens del projecte engegat a la fi del segle XIX. La inclinació a la terra, la dedicació personalitzada i la tradició segueixen sent les principals pautes de la filosofia d'aquesta empresa, però ara amb un aire més fresc i renovat.

A més, el Celler Grau i Grau presentarà a Prowein alguns dels seus nous productes entre els quals destaquen els seus vins ecològics. Aquest tipus de vi s'elabora sense cap producte químic, per tant, és un producte molt més natural. En relació a aquestes noves referències del catàleg, la direcció del celler afirma que han apostat per iniciar aquest projecte "amb l'objectiu de protegir més el medi ambient, respectant al màxim la nostra terra i poder aportar el nostre granet de sorra". "Volem que cada vegada més els productes del nostre celler tinguin un caràcter més identitari i més fidel a la nostra manera de fer les coses", assenyalen. 

Per a la direcció d'aquest celler català, la participació en aquesta fira internacional li dóna l'oportunitat, un any més, de "mantenir una relació directa amb el sector a més de poder conèixer de primera mà les últimes novetats de la ciència vinícola, quelcom que ens farà créixer com a celler".