La Diputació defineix un camí entre l'estació i l'aparcament de Reguer a Rajadell

La memòria ha estat lliurada aquest dijous pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l'alcalde, Joan Costa

Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 17:49h
La Diputació de Barcelona ha realitzat la memòria d'un itinerari de vianants a la carretera N-141g a Rajadell, un document que defineix tècnicament i econòmica la construcció d'un camí per a vianants entre l'estació de ferrocarril i l'aparcament el Reguer. La memòria ha estat lliurada aquest dijous pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l'alcalde, Joan Costa.

El projecte té com a objectiu incentivar en condicions de comoditat seguretat viària la mobilitat a peu entre aquests dos punts com son l'aparcament i l'estació. Es tracta d'una zona que té un traçat recte fins arribar a la primera edificació per seguir amb un tram de corba i contracorba suaus i amb velocitat limitada a 50 km/h.

Tot i que aquest tram disposa d'enllumenat públic i de xarxa de drenatge, la proposta d'itinerari de vianants es basa en la construcció de voreres al marge esquerre de la carretera. La proposta també preveu la construcció de guals de vianants, així com un nou tram de drenatge i nova senyalització tant vertical i com horitzontal.